Vår historia

 • 2011-2013

  Världens första RCT för internetförmedlad KBT för ADHD.

  Vi skapar världens första randomiserade kontrollerade studie över internetförmedlad kognitiv beteendeterapi för ADHD. Programmet är effektivt i behandling av ADHD-symptom.

 • 2013-2014

  Världens största RCT om internet-KBT för depression.

  Vi genomför tillsammans med forskare på Stockholms Universitet världens största studie om KBT på nätet för depression. Studien visar att internet-KBT är effektiv i behandling av depression.

 • December 2013

  Internet-KBT för studenter med ADHD

  Vi skapar världens första internetbehandling för studenter med ADHD.

 • March 2014

  Implementering av programmet på Karolinska Institutet

  Vårt program för studenter med ADHD genomförs på Karolinska Insitutet, för att hjälpa studenter med funktionshinder.

 • August 2014

  Uppmärksamhet i dagspress

  Vårt arbete med studenter uppmärksammas i dagspress och i tidningar riktade till personer med funktionshinder.

 • November 2014

  Internetförmedlad KBT för depression

  Vi skapar en revolutionerande ny typ av behandling för depression. Programmet använder tekniker från årtioenden av forskning inom Kognitiv Beteendeterapi och utmärkta applikationer för att förbättra psykiskt mående.

 • Januari 2015

  Lansering av informationssida om posttraumatisk stress

  Med bakgrund i tidigare arbete med posttraumatisk stress hos barn önskar vi ge tillbaks. Vi vill stötta alla som drabbats av psykologisk trauma. Resultatet av detta blir posttraumatiskstress.com som på kort tid blir Sveriges största sida med information om PTSD där allmänhet och professionella kan lära sig mer om trauma och hitta till bra behandling.

 • Sida för social fobi

  Mars 2015

  Systersida om social fobi lanseras

  Genom vår sida för posttraumatisk stress får vi många förfrågningar om hjälp kring social fobi. Vi bestämmer oss därför att skapa en liknande informationssida för social fobi. På sidan hittar behandlare och allmänhet information och stöd i att hitta till rätt behandling vid social fobi.

 • Program för allmänheten

  Augusti 2015

  LVI Psykoterapi öppnar för första gången upp våra program för allmänheten.

  Allmänheten får nu för första gången möjlighet att ta del av våra program för posttraumatisk stress, depression, social fobi, OCD, GAD, ADHD och studieteknik.

 • Var en
  Del av vår
  Historia!


LVI Psykoterapi är en privat psykologmottagning som ger dig verktygen för att må bra.

Hos oss får du tillgång till kompetenta psykologer med bred erfarenhet. Våra psykologer har en grundutbildning inom Kognitiv Beteendeterapi och vårt arbete utgår alltid från klinisk forskning. Oavsett om du möter oss för en kortare eller längre kontakt lovar vi att du kommer gå stärkt ifrån vårt möte. Vår målsättning är att du ska få med dig alla verktyg du behöver för ett gott liv. Våra psykologer är legitimerade av socialstyrelsen. Det ger dig tryggheten att veta att allt som sägs i terapin faller under sekretess och att du är skyddad som klient. Om du besöker en behandlare utan legitimation finns inga krav på sekretess och du riskerar även att bli felbehandlad. Våra psykologer har lång erfarenhet av behandling av klienter. Hos oss är ditt mående i goda händer


Vi bedriver evidensbaserad behandling med kognitiv beteendeterapi

Vi behandlar ångest, nedstämdhet, sömnproblemn, trauma och stresstillstånd. För organisationer och företag ger vi utbildningar om evidensbaserad behandling. För skolor och universitet genomför vi program som förbättrar studieprestationer. Våra huvudsakliga verksamhetsområden är primärvård, utbildning, företagshälsovård och privatklienter.

Vi hjälper individer, organisationer och elever att nå sina mål.


Allt vi gör är förankrat i vetenskap och forskning och våra psykologer ger dig ett varmt och personligt bemötande.

Hos oss omsätts specialiserad kunskap i handfasta råd som hjälper dig leva ett gott liv.

För oss är det självklart att allt vi gör ska vara hjälpsamt. Vi utvärderar därför våra insatser så att vi på bästa sätt ser vad som hjälper.

Vi erbjuder våra kunder och klienter engagemang, kompetens och kunskap.

När det är tid för förändring, välkommen att kontakta oss!